Üzleti weboldal készítés, webshop indítás
Keresőoptimalizálás (SEO) Budapest

Termékfeltöltés

A termékeket keresőkre optimalizált, egyedi szöveges tartalommal töltjük fel webáruházába. Megrendelőinktől kapott, vagy az általunk készített képekkel jelenítjük meg az adott terméket.
1000 Ft + Áfa/ termék 

Webáruház készítés

Webáruház üzembe helyezése során szükséges megbízóinkkal megtervezni magát a design-t, a webshop stílusát. A beállításokat végrehajtjuk, majd megkezdődik a termékfeltöltés. Amikor felkerültek a termékek, az időközben webjogász által elkészített dokumentumok alapján(adatvédelmi tájékoztató és ÁSZF), elvégezzük a vásárlás folyamatának online beállítását a dokumentumokban foglaltak szerint. Ezután próbavásárlásokat hajtunk végre. Ellenőrizzük vásárlóként webáruházunk működését. Mivel nem lehet előre meghatározni a munka mennyiségét (termékek száma is befolyásoló tényező), a webáruház üzembe helyezését órabérben vállaljuk.
8.000 Ft + Áfa/ óra 

ÁSZF
Adatvédelmi Tájékoztató

Webáruházban történő vásárlás esetén online köt a vásárló és az eladó szerződést egymással. A vásárlás feltételeiről a vásárlót kötelező tájékoztatni! Regisztráció alkalmával személyes adatokat gyűjt és kezel a webáruház üzemeltetője. GDPR rendeletek szabályozzák az adatkezelés feltételeit és módját. Az erre szakosodott szakember ezek alapján állítja össze a dokumentumokat az adott cég profiljára szabottan.
A feltüntetett összeg a mi ügyintézési díjunk,
a dokumentumok árát a webjogász határozza meg!
25.000 Ft + Áfa 

Honlapkészítés

A honlapok nem tárhelyre telepített programokkal készülnek, stabil egyedileg alakítható forráskódot értékesítünk, megfizethető áron, garanciával!
200.000 Ft + Áfa -tól

Accelerated Mobile Page
Gyorsított mobiloldal

Az ügyfélszerző weboldal egyedi árajánlat alapján készül. Folyamatos SEO megbízás esetén, a weboldal árából jelentős kedvezmény jár.

Keresőoptimalizálás SEO

Van lehetőség egyszeri, illetve havi alapdíjas formában megrendelni SEO szolgáltatásokat. Bővebb tájékoztatásért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Meglévő weboldalra - webáruházra ingyenes előzetes elemzés!
Ingyenes tanácsadás és konzultáció!

Keressen bizalommal!