webshop

Webáruház készítés, üzembehelyezés

Egyre népszerűbb az online kereskedelem, egyre szélesebb korosztály vásárol webáruházakon keresztül. Kényelmes és hasznos lehetőség, amivel a nagy bevásárlást sem kell megejteni, mindez házhoz jön.
Nem csak megbízás keretein belül foglalkozunk webáruház készítéssel üzembehelyezéssel és termékfeltöltéssel, hanem működtetünk is.
Nagy projektnek bizonyul minden alkalommal egy igényes webáruházat elindítani, folyamatos precizitást igényel nagyságától függően - akár hónapokon keresztül. Aki tapasztalatlan ezen a területen, nagyon sok tanulással és plusz munkával jár, mire kitapasztalja, elsajátítja ennek a menetét.  
Folyamatos tartalomfrissítést és karbantartást igényel a webshop. 
A találati listán való elhelyezkedés szempontjából sem mindegy a felépítése, beállítása, tartalma, minősége.

shop

Termékfeltöltés

A termékek feltöltése során minden esetben utánajárunk, milyen információkra (paraméterekre) van szükség egy termék ismertetése során. A termékfotók azt tükrözzék, ami valóban meg is érkezik a vásárlóhoz.
A képek figyelemfelkeltően, esztétikusan legyenek megjelenítve. Több ezer termék feltöltése esetén is a webáruház termékeit egységes minőségben kell feltölteni. Aki szeretne a keresők találati listájában is jó helyen elhelyezkedni, annak rendkívül fontos a webáruház tartalmi része. Ezért egy-egy termékhez újra és újra vissza kell térni, elvégezni a szükséges beállításokat, módosításokat, tartalomfrissítéseket.

  • Kiváló minőségű termékfotók
  • Informatív tájékoztatás a termékekről
  • Plusz információk, kapcsolódó linkek
webshop2

Fontos a technikai háttér!

Kizárólag olyan weboldalakat készítünk Ügyfeleinknek, amit tudunk programozni. Megbízható szolgáltatótól bérelt webáruházzal dolgozunk webáruház készítése során, mert egy ilyen rendszernek folyamatos felügyeletre van szüksége, ami 10 ezerért vásárolt webáruházunk esetében a mi felelősségünk. Prémium csomagokat havi 15 ezertől lehet bérelni, ha nincs akkora tőkénk, 3000 ft-os csomagból is lehet dolgozni. Egy webáruház felépítése és befuttatása nagy beruházás és idő kell mire stabilan profitál! Ezen kívül rizikós befektetés! Pár negatív komment tönkre tehet egy több millió forintot érő webáruházat. Ezért érdemes biztosra menni, szakembert alkalmazni. 

webshop3

Sajátunkként kezeljük

A webáruház feladata, hogy pénzt termeljen! Ennek a kialakítása az online kereskedelemben összetett folyamat. Az ügyfélszerzés online nagyon nehéz vagy költséges dolog. Magasan képzett szakemberek optimalizálják az áruházakat, hogy az első helyeken jelenjenek meg a találati listákon. Az egyedi szövegezést és a prémium minőségű termék ismertetést, minden téren igényes kivitelezést biztosítjuk megrendelések kivitelezésekor.
Az általunk elkészített webáruházak minőségileg
versenyképes webshopok
a piacon!
Kategóriájukban kiemelkedők, informatívak.

Vállalunk konzultációt és végellenőrzést
is éles üzembe helyezés előtt!

Növelje bevételét hatékony webáruházzal!

Bérelt webáruházakkal dolgozunk, mert biztonságos és stabil rendszerek. Ha bármilyen probléma adódik, azt azonnal helyreállítják, folyamatosan elérhetőek a fejlesztések. A havi bérleti díj összege igen kedvező, előfizetői csomagoktól függően (STANDARD, PREMIUM, VIP). A szolgáltatások megadnak minden olyan funkciót, amire szükség lehet. Választáskor kártyás fizetés és számlázó program összekapcsolás igénye, és egyéb extrák befolyásolják a csomagok közti választást.

1

Első lépésként beállítjuk a tartalmi elemeket, megtervezzük és beállítjuk a webáruházunk arculatát

Érdemes az évente változó trendeket követni, és a felhasználók kényelmét segítő fejlesztéseket előfizetni. Mindez pozitív visszajelzéseket, valamint forgalom növekedést eredményezhet.
2

Következő lépésként felépítjük a könyvtár szerkezetet, megismerkedünk a termékekkel Összegyűjtjük a rendelkezésre álló anyagokat és megkezdjük a termékfeltöltést

Ha szükséges, képeket készítünk és retusálunk. Rossz minőségű tartalmi elemeket nem töltünk fel. Minden esetben időt szánunk a média elemekre, mivel ez nagyban befolyásolja a webáruház minőségét. 
3

Felkeressük a webjogra szakosodott szakembert

A jogász, a cég tulajdonosától bekéri a szükséges információkat a dokumentumok elkészítéséhez. Az üzletmenet részletesen belekerül az ÁSZF-be, amit szigorúan be kell tartani a webáruház üzemeltetése során. A webáruház értesítéseit és működését is ennek megfelelően szükséges beállítani.
4

"Összehangolás" az ÁSZF-el (Általános Szerződési Feltételek)

A webáruház tájékoztatásainak tartalmaznia kell az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat. (státusz értesítők)
5

Ragaszkodunk a szükséges többszöri ellenőrzéshez mielőtt átadjuk a webáruházat

Ez nem kerül kiszámlázásra. (Szűrőket átnézzük, helyesírási hibákat keresünk stb..)
6

Átadáskor megbeszéljük és demonstráljuk az adminisztrátor feladatait
(az elmaradt számlázás fogyasztói panaszt eredményezhet)

Az üzemeltetés szigorú szabályok szerint zajlik. A megrendelések kezelésére nagy gondot kell fordítani. A megrendelő és az értékesítő között szerződés jön létre. Amennyiben valamelyik fél a szerződéstől eláll, annak is dokumentált menete és lebonyolítása van. (lásd ÁSZF)

Bármilyen felmerülő kérdés esetén keressenek minket bizalommal! :)

Kövessen minket!

Webáruház,weboldal készítés,keresőoptimalizálás websuperstyle-creation.hu