WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS BUDAPEST

Egyre népszerűbb az online kereskedelem, egyre szélesebb korosztály vásárol webáruházakon keresztül. Kényelmes és hasznos lehetőség, amivel a nagy bevásárlást sem kell megejteni, mindez házhoz jön.

Nem csak megbízás keretein belül foglalkozunk webáruház készítéssel, üzembehelyezéssel és termékfeltöltéssel, hanem működtetünk is.

Nagy projektnek bizonyul minden alkalommal egy igényes webáruházat elindítani, folyamatos precizitást igényel nagyságától függően - akár hónapokon keresztül. Aki tapasztalatlan ezen a területen, nagyon sok tanulással és plusz munkával jár, mire kitapasztalja, elsajátítja ennek a menetét.

Folyamatos tartalomfrissítést és karbantartást igényel egy webshop.
A találati listán való elhelyezkedés szempontjából sem mindegy a felépítése, beállítása, tartalma, minősége.

WEBÁRUHÁZ TERMÉKFELTÖLTÉS

Webáruház termékei feltöltése során minden esetben utánajárunk, milyen információkra (paraméterekre) van szükség egy termék ismertetése során.

A termékfotók azt tükrözzék, ami valóban meg is érkezik a vásárlóhoz. A képek figyelemfelkeltően, esztétikusan legyenek megjelenítve.

Több ezer termék feltöltése esetén is, a webáruház termékeit egységes minőségben kell feltölteni.

Aki szeretne a keresők találati listájában is jó helyen elhelyezkedni, annak rendkívül fontos a webáruház tartalmi része.
Ezért egy-egy termékhez újra és újra vissza kell térni, elvégezni a szükséges beállításokat, módosításokat, tartalomfrissítéseket.

- Kiváló minőségű termékfotók
- Informatív tájékoztatás a termékekről
- Plusz információk, kapcsolódó linkek


NÖVELJE BEVÉTELÉT HATÉKONY WEBÁRUHÁZZAL!

Megbízható szolgáltatótól, bérelt webáruház "motorokat" alakítunk ki és üzemeltetünk webáruház készítése során!

Egy ilyen rendszernek folyamatos felügyeletre, fejlesztésre, karbantartásra van szüksége! Egy 10 ezerért vásárolt webáruház esetében a mi felelősségünk!

Prémium előfizetői csomagokat havi 15 ezertől lehet igénybe venni, de ha nincs akkora tőkénk, úgy a 3000 ft-os csomagból is lehet dolgozni.

Webáruház elindítása nagyobb beruházás, időbe telik stabilizálása.
Ezen kívül rizikós befektetés!

Pár negatív komment tönkre tehet egy több millió forintot érő webáruházat.

Az általunk elkészített webáruházak, versenyképes webshopok a piacon!

Kategóriájukban kiemelkedők, informatívak.

  1. Első lépésként beállítjuk a tartalmi elemeket, megtervezzük és beállítjuk a webáruházunk arculatát. - Érdemes az évente változó trendeket követni, és a felhasználók kényelmét segítő fejlesztéseket előfizetni. Mindez pozitív visszajelzéseket, valamint forgalom növekedést eredményezhet.
  2. Következő lépésként felépítjük a könyvtár szerkezetet, megismerkedünk a termékekkel Összegyűjtjük a rendelkezésre álló anyagokat és megkezdjük a termékfeltöltést.- Ha szükséges, képeket készítünk és retusálunk. Rossz minőségű tartalmi elemeket nem töltünk fel. Minden esetben időt szánunk a média elemekre, mivel ez nagyban befolyásolja a webáruház minőségét. 
  3. Felkeressük a webjogra szakosodott szakembert. - A jogász, a cég tulajdonosától bekéri a szükséges információkat a dokumentumok elkészítéséhez. Az üzletmenet részletesen belekerül az ÁSZF-be, amit szigorúan be kell tartani a webáruház üzemeltetése során. A webáruház értesítéseit és működését is ennek megfelelően szükséges beállítani.
  4. "Összehangolás" az ÁSZF-el (Általános Szerződési Feltételek) - A webáruház tájékoztatásainak tartalmaznia kell az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat. (státusz értesítők)
  5. Ragaszkodunk a szükséges többszöri ellenőrzéshez mielőtt átadjuk a webáruházat. - Ez nem kerül kiszámlázásra. (Szűrőket átnézzük, helyesírási hibákat keresünk stb..)
  6. Átadáskor megbeszéljük és demonstráljuk az adminisztrátor feladatait. (az elmaradt számlázás fogyasztói panaszt eredményezhet) - Az üzemeltetés szigorú szabályok szerint zajlik. A megrendelések kezelésére nagy gondot kell fordítani. A megrendelő és az értékesítő között szerződés jön létre. Amennyiben valamelyik fél a szerződéstől eláll, annak is dokumentált menete és lebonyolítása van. (lásd ÁSZF)

Meglévő weboldalra - webáruházra ingyenes előzetes elemzés!
Ingyenes tanácsadás és konzultáció!

Keressen bizalommal!