WEBOLDAL KÉSZÍTÉS BUDAPEST

1. Bootstrap alapú, responsive honlap készítés

Mi is az a Bootstrap?
A bootstrap egy fejlesztő keret, nyílt forráskódú, CSS és HTML alapú. Űrlapok, tipográfia, navigáció, gombok interfész-összetevőihez, JavaScript kiterjesztésekhez használható. Támogatja az érzékeny webes tervezést, jelenleg a legnépszerűbb kezelőfelület.

Fő célja, hogy elősegíti a weboldalakhoz kapcsolódó alkalmazások fejlesztését. Informatív weboldalak fejlesztésének egyszerűsítésére, a táblák, a próza és űrlapelemek megjelenésére szolgál a böngészőkben.

Tartalmaz néhány JavaScript funkciót, ezek Jquery plugin-ek formájában működnek. Eszköztippek, párbeszédpanelek és sliderek is használhatók. HTML struktúrából, JavaScript kód valamilyen formájából és CSS deklarációkból áll.

Alkalmazkodik tabletekhez, telefonokhoz és asztali számítógépekhez. Kompatibilis modern böngészőkkel is (Firefox, a Chrome, az Internet Explorer, az Opera és a Safari).

A Bootstrap előnyei

Előre definiált kifejezésekkel együtt érkezik, rugalmasságot ad a kódok használatához.

A szinergia fennmarad a webhelyeken, mivel elég okos ahhoz, hogy megjegyezze amit előzőleg
tett az oldalakon. Ismerni kell a HTML-t, a CSS-t és az alapvető JavaScriptet a használatához.

Pozitívumai:
Az egyszerűség/könnyen használható és fejleszthető/, egyszerű integráció, csomagolt JavaScript összetevők, előre kialakított alkatrészek, rendszerindító terjedelem.

Problémamentes formában nyújtja a felhasználói élményt!

2. Accelerated Mobile Pages gyorsított mobiloldal készítés

GOOGLE AMP WEBOLDAL ÜGYFÉLSZERZÉSI CÉLRA

HOGY JELENIK MEG A KERESŐBEN, MIÉRT ELŐNYÖS?

Megelőzheted versenytársaidat! A fokozott mobilos felhasználói élmény a titka, hogy a weboldaladon maradjanak az emberek!

Ezáltal SEO szempontból is előnyös, ez igencsak megsokszorozhatja a látogatottságot. A Google találati oldalain a találati lista felett, valamint AMP címkével ellátva a normál találatok között jelenik meg a weboldal.

Ez a megjelenési forma jelzi az embereknek, hogy az oldal villámgyorsan be fog töltődni.

A Google előnyben részesíti a fokozott felhasználói élmény biztosítása miatt. SEO céloka, ügyfélszerzésre, találati listákon való jó helyezések elérésére használható.

Előnyei: Gyors, mobilra optimalizált, Google Ads összekapcsolásra alkalmas.
Hátrányai: Korlátozott funkcionalitás, költségesebb üzemeltetés.

Meglévő weboldalra - webáruházra ingyenes előzetes elemzés!
Ingyenes tanácsadás és konzultáció!

Keressen bizalommal!