web
Webáruház készítés

Webáruház készítés, üzembe helyezés első lépéseként a megbízónkkal együtt megtervezzük és beállítjuk a webáruház stílusát, kinézetét. Ezután létrehozunk egy könyvtárszerkezetet a termékek adatainak tárolására, azon belül termék kategóriákat hozunk létre ha szükséges, olyan módon ahogy fizikailag is rendszereznénk. Ezután megkezdődik a termékfeltöltés. Amennyiben felkerültek a termékek, az időközben webjogász által elkészített GDPR dokumentumok alapján/adatvédelmi tájékoztató és az ÁSZF/, elvégezzük a vásárláshoz kapcsolódó beállításokat a webáruházban. Ezután próbavásárlásokat hajtunk végre. Ellenőrizzük vásárlóként a webáruházunk működését. Mivel nem lehet előre meghatározni a munka mennyiségét (termékek száma is befolyásoló tényező), a webáruház készítés üzembe helyezés órabérben számlázandó..

2.000 HUF
+ÁFA/óra

ic
Termékfeltöltés

A termékfeltöltés mennyisége, minősége, ideje a megrendeléstől függ. Ezt a szerződésben foglaltak alapján ütemezzük és teljesítjük. A termékfeltöltés egyedi szövegezéssel történik, nem másolunk termékleírást más webáruházból! A termékek illusztrálását a megrendelőtől kapott, vagy az általunk készített képekkel hajtjuk végre. A termékfeltöltés csak úgy eredményes ha alapos a termékfeltöltő! Végig kell gondolni mi mire vagyunk kíváncsiak egy termék vásárlását megelőzően. Minden egyes termék esetében így járunk el, ezért ez időigényes és kreativitást, kitartást igényel. A hanyagság vagy az eredmény hiányát, vagy komoly büntetést jelenthet!

355 HUF
+ÁFA/termék

gd
ÁSZF
Adatvédelmi Tájékoztató

Webáruházban történő vásárlás esetén online köt a vásárló és az eladó szerződést egymással. A vásárlás feltételeiről a vásárlót kötelező tájékoztatni! Regisztráció alkalmával személyes adatokat gyűjt és kezel a webáruház üzemeltetője. GDPR rendeletek szabályozzák az adatkezelés feltételeit és módját. Az erre szakosodott szakember ezek alapján állítja össze a dokumentumokat az adott cég profiljára szabottan. A feltüntetett összeg a mi ügyintézési díjunk, a dokumentumok árát a webjogász határozza meg!

16.000 HUF
+ÁFA

cod
Egyedi honlap készítés

A weboldalak árai tekintetében, minden esetben a szerződésben foglaltak szerinti adatok az irányadók. A honlapok nem a tárhelyre feltelepített programokkal készülnek, stabil egyedi
forráskódot értékesítünk!

99.000 HUF
+ÁFA

Bármilyen felmerülő kérdés esetén keressenek minket bizalommal! :)

Kövessen minket!

Webáruház,weboldal készítés,keresőoptimalizálás websuperstyle-creation.hu